Hírek

Karácsonyfáért ajándék

2018. 01. 02. 08:28

A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2018. január 8. és január 20. között karácsonyfagyűjtő akciót szervez. Az akció két hete alatt minden egyes - Korányi F. u. 3., valamint Kerék u. 1. sz. alatti Hulladékudvarokba – beszállított karácsonyfáért sorsjegyet kapnak a résztvevők, amivel sorsoláson vesznek részt, és ajándékokat nyerhetnek.

A Hulladékudvarok használatának feltétele

THG Kft

2017. 12. 21. 13:32

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2018. január 2. napjától ellenőrzi, hogy a Hulladékudvarokat használók rendelkeznek e jogosultsággal az udvarok szolgáltatásainak igénybevételére.

Karácsonyi Üdvözlet

2017. 12. 19. 10:48

Karácsonyi Üdvözlet

Változik a hulladékszállítás és a nyitvatartási rend a Karácsonyi Ünnepek körül

Nyíregyháza városban található ruhagyűjtő konténerek pontos helyszínét ITT tudja megtekinteni.

2017. november 15-én került sor a harmadik Országos Marketinggyémánt Díj pályázat díjátadójára, amelynek az MMSZ 28. Országos Marketing Konferenciája adott otthont. A Magyar Marketing Szövetség 2015-ben partnereivel együtt megalapította az Országos Marketinggyémánt Díjat, amely elsősorban, de nem kizárólag a kis-és középvállalkozások fejlesztésében nélkülözhetetlen marketingtevékenységre kívánja felhívni a figyelmet és a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok népszerűsítésével hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez.

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a zöldhulladék szállításba bevont, családi házban élőket, hogy a zöldhulladék szállítás gyakorisága 2017. december 4-től az alábbiak szerint változik:

Belvárosi ügyfélszolgálat nyílik

THG Kft

2017. 10. 30. 15:30

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az NHKV Zrt. képviseletében is eljárva lakossági igények kielégítése és az ügyfélközpontú ügyintézés érdekében a TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft-vel közösen 2017. november 6.-án megnyitja belvárosi ügyfélszolgálatát a megye valamennyi településére kiterjedően.

Őszi többlet zöldhulladék szállítás

THG Kft

2017. 10. 27. 12:15

A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az őszi lombhullásra való tekintettel a biokuka mellől, a kuka tartalmán felül, egy zsák vagy köteg zöldhulladékot térítésmentesen elszállít. A szállítás feltétele, hogy a zöldhulladék rakodható állapotban, zsákban, vagy kötegelve kerüljön kihelyezésre.

Hulladékszállítás november 1. napján

THG Kft

2017. 10. 25. 08:10

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2017. november 1. napján a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik.