Hírek

BÉRBEVÉTELI FELHÍVÁS

THG Kft

2018. 04. 23. 15:36

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. Újrahasználati Központ létrehozásához keres üres raktárhelyiséget. 

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2018. április 30-án és május 1-jén a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik.

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft., valamint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2018. január 2. napjától ellenőrzi a Hulladékudvarok által nyújtott szolgáltatások igénybevételének jogosultságát.

A TÉRSÉGI HULLADÉK GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2018. április 21-én az ügyfélszolgálatok nyitva tartanak.

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. 2018. április 16. és május 18. között papírhulladék gyűjtő versenyt hirdet, hozzájárulva ezzel is a gyerekek környezettudatos szemléletének kialakításához.

A TÉRSÉGI HULLADÉK GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2018. március 29-én az ügyfélszolgálatok nyitva tartás változik.

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátása érdekében gondoskodik a zsákok kiosztásáról Tiszavasvári üdülőövezetében.

Zsákosztás Tiszalök üdülőövezetében

THG Kft

2018. 03. 21. 11:27

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátása érdekében gondoskodik a zsákok kiosztásáról Tiszalök üdülőövezetében.

Hulladékszállítás a Húsvéti ünnepen

THG Kft

2018. 03. 21. 11:17

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. a Húsvéti ünnep körüli hulladékszállítás kapcsán tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy március 30-án, (Nagypénteken) a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik. Az április 2-i (Húsvét hétfői) körzetből március 31-én (szombaton) szállítja el a hulladékot.

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója 2018. március 24-én Nyíregyháza város belterületén és Oroson lomtalanítást hirdet.