Lomtalanítás Nyíregyháza 2019.

  • Kezdőlap
  • Bejegyzések
  • Lomtalanítás Nyíregyháza 2019.

Lomtalanítás Nyíregyháza 2019.

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. - mint közszolgáltató - 2019. április 6-án Nyíregyháza város belterületén és Oroson lomtalanítást hirdet.

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. -  mint közszolgáltató - 2019. április 6-án Nyíregyháza város belterületén és Oroson lomtalanítást hirdet.

 

A Közszolgáltató kizárólag a lakosságnál, a háztartásokban képződött, de a szabványos gyűjtőedényekben el nem helyezhető nagydarabos lomhulladékot szállítja el.

A lakosok a lomtalanításra kijelölt nap folyamán, a lomtalanítási táblával ellátott helyekre, illetve a családi házban élők az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik helyére helyezhetik ki a lomot.

 

A település tisztaságára való tekintettel kérjük Önöket, a gyűjtési napot követően már ne helyezzenek ki lomokat, mivel azokról a területekről, ahonnan már elszállítottuk a feleslegessé vált dolgokat, nem áll módunkban ismét szállítani!

A lomtalanítás keretében közterületre nem helyezhető ki építési és bontási hulladék, veszélyes hulladék, elkülönítetten gyűjthető papír, műanyag- és fémhulladék, biohulladék, ipari, mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenység során képződött hulladék. A lomhulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a szállítójármű részére jól megközelíthető legyen, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.

 

2019. április 06.

 

  • Oros
  • Nyíregyháza belterület: Belváros, Malomkert, Bujtos, Felsőpázsit, Hímes, Huszártelep, Jósaváros, Kertváros, Korányi kertváros, Örökösföld, Érkert

 

A fentiektől eltérő területen élők a lomtalanítás pontos időpontjait megtalálhatják a már kiosztott hulladékszállítási naptárakban, valamint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. honlapján a www.eakhulladek.hu oldalon, az Ügyfélszolgálat menüponton belül a Települések almenü alatt.

 

 

Elérhetőségeink:

Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Tel.: 42/508-374, 42/508-369

E-mail: ugyfelszolgalat@eakhulladek.hu